Vi tilbyder

Vi tilbyder

Gadeteams

Udgangspunket er det opsøgende gadeplansarbejde. Vi besøger hver uge, hænge-ud pladser for misbrugere og prostituerede på Vesterbro, og misbrugscentre i København og omegn.

Værestedet i Taastrup

Værestedet i Taastrup har mange gæster i årets løb og er et sted, hvor vi tilbyder fællesskab, fred og ro, væk fra livet på gaden, lidt at spise og drikke og ikke mindst, støtte og hjælp til livet.

Derudover støtter og hjælper TC Taastrup-Klippen udsatte venner med f. eks. kørsel til rusmiddelbehandling, forsamtaler vedr. døgnbehandling og som bisidder til forskellige møder. Vi følger den udsatte fra vort første møde til personen bliver motiveret til en livsstilsændring.  Vi holder kontakten under behandling og vi støtter og bakker op efter endt behandling. Vi inviterer interesserede med i gode og sunde relationer og inviterer løbende med på ture og til forskellige aktiviteter.

Behandling og rehabilitering

TC Taastrup-Klippen tager gerne en samtale med dig vedrørende dag- eller døgnbehandling. Vi hjælper med at få alt det praktiske på plads, deriblandt med Rusmiddelbehandlingen/misbrugscenteret eller andre myndigheder. Vi står gerne til rådighed som bisidder.

TC Taastrup-Klippen
Ahornvej 3
2630 Taastrup

T: 2681 2181
jefu@tctaastrup-klippen.dk

CVR nr.: 26908264

Medlem af landsforeningen Teen Challenge Danmark

Privatlivs- og cookiepolitik

Handelsbetingelser

Åbningstider på Værestedet:

- mandag kl. 13.00-15.00 
- tirsdag kl. 10.00-12.00 (individuelle samtaler)
- torsdag kl. 18.00-21.00
- søndag kl. 10 (efter aftale)

Donation

Følg os på Facebook

Facebook