Gadearbejde

Gadearbejde

Vi driver et opsøgende gadeplansarbejde, der 5-6 gange om ugen besøger hjemløse og misbrugere m.fl. på kendte hænge-ud steder på Vesterbro i København, i Albertslund og i Hvidovre, typisk omkring misbrugscentre, fixe-rummene H17 og Skyen, Reden og Mændenes Hjem på Istedgade/Valby.

Formålet med og ideen bag gadeplansarbejdet er at række ud til de mange udsatte mennesker, som vi og andre organisationer ellers ikke vil få kontakt med.

De fleste uger har gadeplansteamet kontakt til minimum 100 forskellige udsatte på 5 forskellige lokationer på Vesterbro i København, i Hvidovre og i Albertslund.

På vores tur rundt uddeler vi nogle gange kaffe/varm kakao og en sandwich/kage, samt visitkort og nyhedsbreve vedr. TC Taastrup-Klippens sociale arbejde. Vores teams bærer en uniform i form af jakker og t-shirts med navnet TC Taastrup-Klippen således, at vi er synlige både for kunder til prostituerede samt for alle i vores målgruppe.

Men for os handler det ikke blot om at servere gratis mad og skænke en kop kaffe. For os handler det om at skabe gode relationer og igennem nærværende samtaler, at opmuntre den udsatte til et sundere, gladere og mere indholdsrigt liv uden misbrug.

TC Taastrup-Klippen
Ahornvej 3
2630 Taastrup

T: 2681 2181
jefu@tctaastrup-klippen.dk

CVR nr.: 26908264

Medlem af landsforeningen Teen Challenge Danmark

Privatlivs- og cookiepolitik

Handelsbetingelser

Åbningstider på Værestedet:

- mandag kl. 13.00-15.00 
- tirsdag kl. 10.00-12.00 (individuelle samtaler)
- torsdag kl. 18.00-21.00
- søndag kl. 10 (efter aftale)

Donation

Følg os på Facebook

Facebook