Om TC Taastrup-Klippen

Om TC Taastrup-Klippen

TC Taastrup-Klippen er et kristent, socialt arbejde blandt nogle af de mest udsatte stofmisbrugere og prostituerede i Storkøbenhavn. TC Taastrup-Klippen arbejder gennem opsøgende arbejde på gadeplan på Vesterbro, ved Herbergscentret Sundholm, i Hvidovre og i Albertslund samt i arbejdet i værestedet i Taastrup og hjælper og motiverer vores målgruppe til at starte et nyt liv – et resocialiseret liv med arbejde, netværk og familie.

TC Taastrup-Klippen startede i 1992 med projektet Kontaktcenter Klippen, som holdt til ved Istedgade i København. Kontaktcenter Klippen blev i maj 2020 fusioneret med værestedet TC Taastrup, som så dagens lys i starten af 2015 og holder til på Ahornvej 3 - lige ved Taastrup station. 

TC Taastrup-Klippen hører under TC Sjælland (TC står for Teen Challege). TC Sjælland er organisatorisk en selvejende institution med vedtægter og bestyrelse. TC Taastrup-Klippen ledes af Jesper Fuchs. Jesper har været frivillig medarbejder i Kontaktcenter Klippen i 7 år og i 2015 startede han værestedet TC Taastrup. Fundamentet for arbejdet i TC Taastrup-Klippen er pt. 12 frivillige medarbejdere og 2 personer ansat på fuld tid.

TC Taastrup-Klippen er desuden medlem af LVS (Landsforeningen af væresteder).

Teen Challenge Danmark

TC Sjælland er en del af Teen Challenge Danmark.  I Danmark består Teen Challenge af Døgnbehandlingscenteret Betesda Rehabilitering, TC Taastrup-Klippen og Gadecaféen i Århus.

Den amerikanske præst David Wilkerson grundlage Teen Challenge i 1958, da han startede det første gadeplansarbejde blandt banderne i New York City. Dette arbejde blev grunden til et verdensomspændende arbejde blandt hjemløse og mennesker med afhængighedsproblemer.

Teen Challenge Danmark er en del af Global Teen Challenge, som er et verdensomspændende arbejde for misbrugere og kriminelle med omkring 1.400 centre i 129 lande.

 

TC Taastrup-Klippen
Ahornvej 3
2630 Taastrup

T: 2681 2181
jefu@tctaastrup-klippen.dk

CVR nr.: 26908264

Medlem af landsforeningen Teen Challenge Danmark

Privatlivs- og cookiepolitik

Handelsbetingelser

Åbningstider på Værestedet:

- mandag kl. 13.00-15.00 
- tirsdag kl. 10.00-12.00 (individuelle samtaler)
- torsdag kl. 18.00-21.00
- søndag kl. 10 (efter aftale)

Donation

Følg os på Facebook

Facebook