Teen Challenge (DK) konference 2021

Teen Challenge (DK) konference 2021

I uge 31 deltog vi på vores årlige Teen Challenge (DK) konference i Jylland. Vi var en flok på 18 afsted fra TC Taastrup-Klippen - både medarbejdere og gæster af værestedet.

Vi havde nogle fantastiske skønne dage sammen og vi nød fællesskabet med hinanden. Vi hørte beretninger fra mennesker, som har fået et helt nyt liv. Et liv uden misbrug, psykiske udfordringer og lign. Det bliver man aldrig træt af at høre om!

Temaet på konferencen var "Det brudte hjerte" og vi fik virkelig god og brugbar undervisning af Tom Bremer (leder af Teen Challenge Europa), Jacob Viftrup (præst i Københavns Frikirke), Søren Kokkenborg (leder af rehabiliteringscenter Betesda), Rikke Andersen (medarbejder på Betesda og tidligere misbruger) og Jørn Hyldgaard (møde- og foredragsholder).

En af vores tidligere gæster på værestedet blev fejret med blomster og diplom, da han er kommet ud af sit misbrug. Han har en vild historie og hans liv er blevet totalt forvandlet! Du kan læse hans historie her: https://sn.dk/Taastrup/Se-den-store-forvandling-Steen-ville-havet-vaeret-doed-af-druk-men-saa-fik-han-hjaelp/artikel/1443661

Vi fik også lejlighed til at anerkende vores fantastiske medarbejdere som hver eneste uge frivilligt engagerer sig i TC Taastrup-Klippens arbejde. Stor TAK til alle jer skønne mennesker!

Vi ser frem til Teen Challenge (DK) konferencen i august 2022!

TC Taastrup-Klippen
Ahornvej 3
2630 Taastrup

T: 2681 2181
jefu@tctaastrup-klippen.dk

CVR nr.: 26908264

Medlem af landsforeningen Teen Challenge Danmark

Privatlivs- og cookiepolitik

Handelsbetingelser

Åbningstider på Værestedet:

- mandag kl. 13.00-15.00 
- tirsdag kl. 10.00-12.00 (individuelle samtaler)
- torsdag kl. 18.00-21.00
- søndag kl. 10 (efter aftale)

Donation

Følg os på Facebook

Facebook