Fra en taknemmelig mor

Fra en taknemmelig mor

I foråret 2019 fik vi kontakt til en ung hjemløs mand på 24 år. Han boede i et telt i en grusgrav og var stofmisbruger. Han havde mistet sin kontanthjælp, da han ikke magtede at overholde de regler for samtaler som kommunen forlagte.

Vi tog med ham som bisidder til samtaler på kommunen, så han fik kontanthjælpen tilbage. Gennem flere måneders målrettet relations arbejde, blev manden motiveret til at starte samtaler på et misbrugscenter og i november måned blev han bevilget en døgnbehandling.

I ca. 9 måneder i 2020 var han i behandling på Rehabiliteringscenter Betesda i Jylland, og nu er han stoffri, og i dag er han bosat i Jylland i egen lejlighed, ikke langt fra rehabiliteringscentret, og han har fået arbejde. Han starter uddannelse til smed i starten af 2021.

Vi modtog denne hilsen fra den unge mands mor. Hun skriver:

"TC Taastrup-Klippen - Her møder man nogle af Danmarks "superhelte”. Helte, der vælger at møde andre mennesker - møde dem lige der, hvor de er i deres liv og ofte svære liv.

Jeg har som pårørende haft den glæde at lære disse superhelte at kende. Og hvilken glæde det har givet mig og ikke mindst min søn, som stod i en svær tid og ikke vidste, hvilken vej han skulle gå. Det er svært som pårørende at se det menneske, man elsker gå i en helt forkert retning i livet og ikke selv vide eller have det, der skulle til for hjælpe. Men heldigvis blev et telefonopkald til TC Taastrup-Klippen et vendepunkt i min og min søns liv.

Fra dag et har TC været en forstående ven og hjælper og det på alle måder. En god snak og en kop kaffe kan gøre undere og give en lige det ekstra for at holde en ellers svær hverdag ud. Og efterhånden bliver snak til handlinger, og drømmen om en anden retning i livet bliver til virkelighed.

Der er ofte store udfordringer i at skulle bede om hjælp og så skulle møde det offentlige med deres regelsæt og lange sagsbehandling af ens sag/liv. Her har jeg oplevet, at TC havde overskud og optimisme til at tage med til møder og det alle steder i Danmark. Fantastisk at opleve at blive bakket op og blive betragtet som ven, det formår de i TC.

Tusind tak for jer, fantastiske superhelte. I gør en forskel. Ikke bare i den ene, I møder på gaden, men for alle dem som pårørende, der bekymret ser til deres søn, datter, mor, far, moster, onkel eller ven har det så svært i livet, at de ikke selv formår at se vejen frem.

Jeg kan i dag glæde mig over, at min søn har fundet en vej, har bolig og job og ikke mindst gode venner, for TC har været med hele vejen her til, og jeg ved, de fortsat vil være der.

En taknemmelig mor”

TC Taastrup-Klippen
Ahornvej 3
2630 Taastrup

T: 2681 2181
jefu@tctaastrup-klippen.dk

CVR nr.: 26908264

Medlem af landsforeningen Teen Challenge Danmark

Privatlivs- og cookiepolitik

Handelsbetingelser

Åbningstider på Værestedet:

- mandag kl. 13.00-15.00 
- tirsdag kl. 10.00-12.00 (individuelle samtaler)
- torsdag kl. 18.00-21.00
- søndag kl. 10 (efter aftale)

Donation

Følg os på Facebook

Facebook