Forandring hos hjemløs 24-årig mand

Forandring hos hjemløs 24-årig mand

I august måned mødte vi en hjemløs, ung mand på 24 år. Han er blevet en fast del af fællesskabet i TC Taastrup-Klippen, og det er dejligt at se, hvordan en forandring stille og roligt er begyndt.

Her kan du læse hans beretning:

 

”Hej.

Mit første møde med TC var en torsdag aften, hvor vi skulle bowle. Jeg hørte om TC fra en anden gut, der kommer fra samme misbrugscenter som mig, og han blev ved med at invitere mig med. Mit første møde med TC var således en bowling aften. Det var hyggeligt. Jeg blev hurtigt en del af flokken og har nu været ”fast inventar” i 5 mdr.

I mit liv følte jeg, at alt hvad der kom imod mig, var jeg nærmest opgivende overfor. Jeg følte, jeg var sat på pause. Der skete ikke noget i mit liv. Jeg var på statsheroin og skulle ikke lave penge længere, men jeg syntes, dagene var ens. Jeg rykkede mig ikke, jeg var bare holdt i live, skulle bare overleve…. Jeg levede ikke.

Jeg begyndte at gå med i kirke. Jeg kan rigtigt godt lide at komme i Roskilde Baptistkirke. Der taler de et sprog, jeg kan forholde mig til. De bruger ofte humor, og de er ærlige, og Jan Haslund er karismatisk. Ham kan jeg rigtigt godt lide.

Jeg har læst bogen ”Korset og springkniven” og andre kristne bøger. Jeg har set Nicky Cruz's vidnesbyrd. Jeg kunne genkende mig selv så meget i hans historie. De bøger, jeg har læst, og fællesskabet i TC har gjort, at jeg besluttede mig for at give mit liv til Jesus. Jeg har flere gange oplevet, at Gud har hørt min bøn. I skrivende stund er jeg ved at søge døgnbehandling. Jeg vil være fri - Jeg vil leve!

I TC er jeg blevet mødt som den, jeg er. Jeg har fået noget at lave og noget at se hen til. Jeg har fundet den familie, jeg aldrig har haft. Det har været svært også, for den omsorg, jeg møder i TC, er ukendt for mig, for jeg er opvokset i et hjem med vold og druk. Men i TC møder jeg omsorg; en omsorg, jeg ikke kendte før. Jeg har oplevet, at medarbejderne flere gange har inviteret mig hjem til aftensmad sammen med deres egen familie. Det har jeg ikke oplevet før.

Tak til alle medarbejderne fra TC Taastrup."

TC Taastrup-Klippen
Ahornvej 3
2630 Taastrup

T: 2681 2181
jefu@tctaastrup-klippen.dk

CVR nr.: 26908264

Medlem af landsforeningen Teen Challenge Danmark

Privatlivs- og cookiepolitik

Handelsbetingelser

Åbningstider på Værestedet:

- mandag kl. 13.00-15.00 
- tirsdag kl. 10.00-12.00 (individuelle samtaler)
- torsdag kl. 18.00-21.00
- søndag kl. 10 (efter aftale)

Donation

Følg os på Facebook

Facebook