Fik håbet og livsmodet tilbage

Fik håbet og livsmodet tilbage

I september 2020 fik vi kontakt med en ung mand, som havde opgivet håbet om et liv uden misbrug. Han havde indstillet sig på at drikke sig selv ihjel. Men efter hans mor tog kontakt til TC Taastrup-Klippen skete der en forandring.

Her kan du læse, hvad hans mor fortæller om mødet med TC Taastrup-Klippen.Før min søn mødte TC Taastrup-Klippen, troede han ikke at der var nogen hjælp at hente. Alt virkede faktisk så håbløst at han til sidst havde besluttet sig for at drikke sig selv ihjel. Ifølge hospitalet var der ikke så lang vej til, at han ville nå dertil. Som familie havde vi heller ikke flere livliner og følte os lige så magtesløse.

I mødet med TC Taastrup-Klippen, oplevede min søn pludselig, at der var nogen der af hjertet ønskede at hjælpe ham. Han fik lyset tilbage i øjnene og turde igen drømme sig til en fremtid.

TC Taastrup-Klippens medarbejdere er, i modsætning til hvad min søn har været vandt til, meget trofaste, og har vist ham, at man kan regne med dem, så af den grund fik han hurtig tillid til medarbejderne.

Hver gang min søn har brugt tid i TC-fællesskabet kan man se, at han er kommet derfra med en større selvsikkerhed. Møderne har givet ham en grund til at stå op og føle at hans eksistens også har en værdi. Det er den største gave til os alle at min søn har mødt TC Taastrup-Klippen.

Mkh. R´s mor og familie ❤️

 

I skrivende stund er vedkommende startet i døgnbehandling og et nyt liv uden misbrug tager form.

TC Taastrup-Klippen
Ahornvej 3
2630 Taastrup

T: 2681 2181
jefu@tctaastrup-klippen.dk

CVR nr.: 26908264

Medlem af landsforeningen Teen Challenge Danmark

Privatlivs- og cookiepolitik

Handelsbetingelser

Åbningstider på Værestedet:

- mandag kl. 13.00-15.00 
- tirsdag kl. 10.00-12.00 (individuelle samtaler)
- torsdag kl. 18.00-21.00
- søndag kl. 10 (efter aftale)

Donation

Følg os på Facebook

Facebook