National konference ”Stop overdosis dødsfald”


TC Taastrup-Klippen deltog den 26. oktober 2021 i konferencen ”Stop overdosis dødsfald”.

TC Taastrup-Klippen cykler Tour de Vest

Søndag den 5. september 2021 deltager TC Taastrup-Klippen i cykelløbet Tour de Vest.

Teen Challenge (DK) konference 2021

I uge 31 deltog vi på vores årlige Teen Challenge (DK) konference i Jylland. Vi var en flok på 18 afsted fra TC Taastrup-Klippen - både medarbejdere og gæster af værestedet.

Projekt Relax, med Reden, er igang!

Den 9. august kom vi endelig igang med projekt Relax, som er vores nye tiltag på værestedet i samarbejde med Reden, Vesterbro. Pga. Covid 19 har vi måttet udskyde opstarten et par gange, men i går gik startskuddet endelig og hold op hvor har vi glædet os! 

Fra hjemløs stiknarkoman til Bornholm Rundt

For 6 måneder siden var jeg en hjemløs stiknarkoman og modtog statsheroin 2 gange om dagen. Min daværende bolig kan ses på introbilledet. På det tidspunkt var livet meget kaotisk og (i mine øjne i hvert fald), blottet for alt hvad der kunne minde om håb. Men nu er min situation helt anderledes..

Fik håbet og livsmodet tilbage

I september 2020 fik vi kontakt med en ung mand, som havde opgivet håbet om et liv uden misbrug. Han havde indstillet sig på at drikke sig selv ihjel. Men efter hans mor tog kontakt til TC Taastrup-Klippen skete der en forandring.

Her kan du læse, hvad hans mor fortæller om mødet med TC Taastrup-Klippen.

Samarbejde med Reden, Vesterbro

I sommeren 2021 starter vi, i samarbejde med Reden fra Vesterbro, et nyt tiltag på værestedet i Taastrup, som vi kalder ”Relax”.

Dette tiltag er målrettet kvinderne fra gaden, men alle (både mænd og kvinder) er velkommen. Vi udvider således åbningstiden på værestedet fra sommeren 2021 (nærmere info følger snarest), så vi også har åbent hver mandag fra kl. 13-15.

Forandring hos hjemløs 24-årig mand

I august måned mødte vi en hjemløs, ung mand på 24 år. Han er blevet en fast del af fællesskabet i TC Taastrup-Klippen, og det er dejligt at se, hvordan en forandring stille og roligt er begyndt.

Her kan du læse hans beretning:

TC Taastrup-Klippen cykler Tour de TC

Igen i år arrangerer TC Taastrup-Klippen vores helt eget cykelløb "Tour de TC". Det bliver den 6. juni 2021. Vi glæder os til at nedlægge ruten på 25 km og til en hyggelig dag sammen med vores venner fra værestedet.

 

Fra en taknemmelig mor

I foråret 2019 fik vi kontakt til en ung hjemløs mand på 24 år. Han boede i et telt i en grusgrav og var stofmisbruger. Han havde mistet sin kontanthjælp, da han ikke magtede at overholde de regler for samtaler som kommunen forlagte.

TC Taastrup-Klippen
Ahornvej 3
2630 Taastrup

T: 2681 2181
jefu@tctaastrup-klippen.dk

CVR nr.: 26908264

Medlem af landsforeningen Teen Challenge Danmark

Privatlivs- og cookiepolitik

Handelsbetingelser

Åbningstider på Værestedet:

- mandag kl. 13.00-15.00 
- tirsdag kl. 10.00-12.00 (individuelle samtaler)
- torsdag kl. 18.00-21.00
- søndag kl. 10 (efter aftale)

Donation

Følg os på Facebook

Facebook